Bloggen

Alla inlägg den 16 juli 2009

Av Ewa - 16 juli 2009 12:10

Tänk vad tiden rullar på snabbt när man har roligt...! Vi är nu inne på vår 9:e dag här på Öland och imorgon börjar vår resa hemåt igen. Idag på förmiddagen har Niska och jag haft ett lydnadspass tillsammans med Anna och Pepzi som vi bodde grannar med här på Eriksöre förra sommaren. Kul att träffas igen och även träna tillsammans! Niska har skött sig ypperligt och säkerligen har det varma vädret ett finger i spelet. Men inte för varmt för att träna, hon är lika arbetssugen som vanligt!

Pepzi & Niska


Niska har fått bada minst en gång om dagen och njuter i fulla drag. Zedde åkte in till Färjestaden och köpte ett litet gul gummiben eftersom vi fick kassera den gamla dummien... Denna nya verkar stå pall för hennes piraya-tänder, kanon att hitta något som verkar hållbart!


Igår var vi på Ölands Djur- och nöjespark, mest för att barnen skulle få spendera några timmar på tivolit och även pröva på Vattenlandet. Och visst vart det uppskattat! Niska skötte sig exemplariskt även här, brydde sig inte om karusellerna som ven över huvudet. Hon hittade en fotboll som hon vart intresserad av men som dock inte var avsedd för hundar! Bilden blev lite suddig, men ändå..

Niska lattjar boll!


Alla djur med lång svans som rörde sig med skuttande rörelser upp och ner i träd var hon mycket intresserad av, Emuns läskiga utspel förra året kom hon ihåg - och bjöd på en liten dov morrning.

Niska och en ???


Zedde gjorde succeé på chokladhjulet när han på satsade 20:- fick med sig högvinsten: 2 kg Toblerone!

Zedde med högvinsten!


Nu väntar en skön dag på stranden!!!

Ovido - Quiz & Flashcards