Bloggen

Alla inlägg den 30 januari 2009

Av Ewa - 30 januari 2009 12:53

Zedde brukar muttra något om att jag är tokig i elektronikprylar, vilket egentligen inte är så passande med tanke på hur uttråkad jag är av att läsa manualer. När det inte blir som jag tänkt mig, så sitter jag och trycker, pular på de knappar som jag hittar - har jag tur så blir det som jag tänkt mig, men dock alltför sällan. Idag har utökat elektronikhörnan med en ny videokamera. En cool liten sak som inte är större en två små digitalkameror, lätt att ha med sig.


Efter en stunds pulande hittade jag knappen som öppnar upp linsskyddet, så det ser lovande ut! Funderar på att stoppa in den bifogade CD-skivan med handboken i lilla datorn och se om det kan finnas något av intresse där, men kommer troligtvis inte att göra det... Ska bli kul att kunna filma lite, såväl grabbarna som vår hundträning. Det sistnämnda är ju nyttigt om än inte alltid så uppiggande.


Imorgon förmiddag blir det ett besök på Telenor där jag tänkt uppgradera sönernas telefoner, de verkar gå i mammas fotspår när det gäller nya prylar. Deras bindningstid går ut i maj, så det gäller att se efter vad Telenor har att erbjuda om vi förlänger. För övrigt är det en helg kantad av barnens aktiviteter, så denna helg precis som alla andra kommer väl att svischa förbi i en hiskelig fart.


För övrigt så har Niska råkat ut för morgonkräksjukan... Hon har spytt och ulkat två mornar i rad nu, ett ljud som är effektivare än självaste väckarklockan. Bortsett från det så är hon lika pigg och alert som vanligt och inget tyder på at hon inte mår bra. Avvaktar vad som händer nu i helgen, annars blir det väl till att besöka farbror veterinär.


Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards