Bloggen

Alla inlägg den 15 januari 2009

Av Ewa - 15 januari 2009 13:16

Årets första femdagarsvecka på jobbet är snart till ända, det är redan fredag imorgon! Tänk vad snabbt man kommer in i rutinerna igen, nu har till och med barnens läxor börjat trilla in igen.


Vädret lämnade mycket att önska, så några leriga träningspass ute har det inte blivit. Tränat har vi dock gjort inomhus, varje kväll, till glädje för den galna schäfern.  Av naturliga skäl blir det inga inkallningar och framåtsändanden, men det finns så mycket annat att fila på t.ex ingångar och stegförflyttningar under tystnad. Faktum är att det gått riktigt bra stundtals, och börjar hon ljuda så går jag helt sonika ut ur rummet en liten stund. Det verkar fungera bra faktiskt, även att jag ”ratar” henne när hon låter. Det sistnämnda har jag inte kunnat göra vid träningar utomhus, för då har hon blivit så förtvivlat olycklig och etter värre – men inomhus verkar det vara mer ok liksom… Krypet har vi också börjat damma av lite, men eftersom vi inte kom så långt i höstas, så är det nästan som att börja om igen. SUCK, vet inte varför, men jag har så lätt att förtränga det momentet.


På lördag blir det träning ”på riktigt”, då kommer Niska att tillsammans med Ivan och Irma bli drillad  såväl i spårskogen som på appellplanen. På söndag är Niska uppbokad för en löparrunda med Annelie. Annelie är så himla nöjd med att få ha Niska som sällskap, hon tycker att Niska är sååå cool och väluppfostrad (hehe).


 


Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards