Bloggen

Alla inlägg den 3 januari 2009

Av Ewa - 3 januari 2009 13:43

Snörvel, nys, fräs, Ipren, pappersnäsdukar, Nezeril - sex ord som stämmer bra in som lägesbeskrivning i vårt hem... Husse drabbades redan Annandag jul av denna BAUTAförkylning och dras numera med ryggont, medan såväl Pontus som jag har tagit över snörvel-kören, med andra ord ingen kanonstart på det nya året. Det kunde emellertid varit värre, vi kunde ju åkt på vinterkräksjukan. Peppar, peppar!

Dagens kraftansträngning var att klippa klorna på två samarbetsvilliga hundar, vilket ju kan tyckas lite lojt. Turligt nog kom Annelie förbi och hämtade Niska, så hon fick en rejäl runda i skog och mark - och Rosco lite lugn och ro! Niska höglöper nu och är väldigt intensiv i umgänget med den svarte kastraten som hellre naggar henne i halskragen än att intressera sig för hennes bakdel. Vet inte vem som egentligen är mest trött på den andre...

Idag skulle vi ha tränat med MIMI, men det var bara för oss att dra oss ur. Ett litet lydnadspass på nyårsdagen hann vi i alla fall få till på tu man hand innan förkylningen slog till, och jag hoppas snart vara på benen igen. Hatar att vara sjuk, vem gör INTE det???


Promenad med familjen på nyårsdagen


Grabbarna gillar att busa med Niska och hon med dem


Pontus älskar att plåtas ihop med sin favvo-hund



Lillebror vill inte vara sämre han



Rosco - han som hellre lattjar med en PET-flaska än en höglöpande tik


Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards