Bloggen

Alla inlägg den 8 september 2009

Av Ewa - 8 september 2009 23:17

Veckans två trökigaste arbetsdagar är till ända, nu är det full fart mot helgen Cool! Mitt hektiska liv fortsätter och jag tänker inte plåga er med att skriva om alla nytillkomna aktiviteter, men det har som vanligt påverkat träningen med den lilla arbetstokiga myra till hund som jag har .


De dagliga promenaderna är dock inte att förakta, här kör vi hårt . Eftersom jag har en tendens att skaffa favoritmoment (som jag sen tragglar och nöter på) så är det ju kul att jag kunnat lägga saktagåendet åt sidan ett tag nu, för att istället träna halter och vändningar . De åt vänster är riktigt fina, hon sätter sig snabbt och rakt, men så finns det ju ett håll till... Uuhh, vad bedrövliga dessa åt höger är! Kör jag vändningar på stället ska jag vara glad om hon över huvud taget rör på rumpan, hon tycker nämligen att det är helt ok att böja kroppen likt en banan för att bibehålla kontakten . Även stegförflyttningar har vi börjat kunna lägga in men än så länge bara under gång.


Ikväll körde vi ett pass med positioner och vändningar inomhus, 6 kvadratmeter räcker alldeles utmärkt för detta ändamål. Fick faktiskt lite mer flyt i vändningarna till höger ikväll - så det är bara att nöta vidare. Avslutade med lite kryp också, som gick helt gudomligt !


Mille kan också lite tricks, vad sägs om "High five"???

   

  



Ovido - Quiz & Flashcards