Bloggen

Direktlänk till inlägg 29 oktober 2009

Höstlov och febertoppar

Av Ewa - 29 oktober 2009 23:30

Onsdag  till fredag har jag tagit ut semester för att låta grabbarna få lite lov på "riktigt", nu återstår bara en dags ledighet ... Det har blivit lite begränsat med aktiviteter då båda killarna har åkt på varsin riktig febertopp (båda 39 grader) i någon dag för att sedan bli feberfria direkt. Lite konstigt väl??? Pontus fick dessutom en besvärlig rethosta som nu börjar ge med sig.


Niska har fått ett lydnadspass om dagen och har skött sig bra mycket bättre än i lördags - tack och lov! Jag har backat bandet och gått tillbaka till att förstärka oftare samt att göra övningar mindre knixiga. Platsliggningar har vi tränat vid samtliga tillfällen och idag gick det riktigt bra. Hon var till och med lugn när jag lämnade henne vilket annars brukar vara den mest kritiska fasen i momentet.


Idag öppnade Net On Net sin lagerbutik i stan och hade dagen till ära lite locknings-erbjudande. Efter middagen åkte hela familjen dit för att se om vi hittade några fynd, och vi var inte ensamma om den tanken! Det första som mötte oss var kön! Jisses, över 100m lång kö för att få komma in - värsta Ullareds-stuket ju! Kön ringlade dock snabbt framåt och där inne kändes det relativt gott om plats för att strosa omkring och fynda. Det blev faktiskt en hel del, men det som vi åkte dit för att inhandla - ja, det var naturligtvis slut. När man nådde halvägs in i butiken fanns det en skylt som informerade: här börjar kassakön... Så den resterande delen av butiken fick man shoppa "längs med kön", och den kön gick minsann inte lika snabbt som den vi köade i för att få komma in... Tacka vet jag web-shoppar!


  

 
 
Ingen bild

Mia

30 oktober 2009 14:31

Hallå!
Det låter bra att pipStina låter mindre nu för i lör va bland det värsta jag hört o sett. Ha det bra för det ska jag ha på jobbet 37 timmar nu under helgen.
Tjing

 
Ingen bild

mats

30 oktober 2009 16:59

Hejsan! Roligt att höra att lydnadsträningen gått bättre :) Vackra höstfärger du fått med i bloggen.
Ha det bra.

 
Ingen bild

Sassa

30 oktober 2009 17:41

Det är inte svininfluensan grabbarna har fått?? Inte helt omöjligt faktiskt, feber, torrhosta, huvudvärk....? Den härjar ju runt nu!
Kul att träningen gått bra!
Vi hörs

 
Ingen bild

Ewa

30 oktober 2009 18:20

Svininfluensa var min första tanke också - men bara feber EN dag??? Men det kanske är olika hur kraftigt den slår till!?!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ewa - 31 december 2011 12:01


Bloggen flyttar: http://rosconis2.wordpress.com/           Gott Nytt 2012!!! ...

Av Ewa - 15 september 2011 23:33


Livet rullar på, alldeles för fort känns det som.... För sönerna är skolan nu i full gång och läxorna duggar tätt, dessutom har innebandysäsongen satt fart med två träningskvällar per barn och vecka. Naturligtvis innebär det en liten minskning när de...

Av Ewa - 20 augusti 2011 23:30

Igår var det EFiT. Det var också den blötaste fredagen på väldigt länge...         ...

Av Ewa - 18 augusti 2011 23:00


Överskriften med utropstecken är motiverad - det var inte igår som jag var på klubben och tränade.... Vi hade stämt träff med Mats. Han jobbar och bor i stan en tid framöver, så det lär nog bli en del samträningar under tiden :)   Niska och Ivan ...

Av Ewa - 13 augusti 2011 19:48

Frågar man Niska om de två senaste veckorna kännts som en evighet, så svarar hon säkerligen ja på den frågan!! Igår var det dags att klippa bort stygnen och i och med detta så slipper hon också tratten. Hon verkade fatta ganska snabbt att hon var "fr...

Ovido - Quiz & Flashcards