Bloggen

Direktlänk till inlägg 21 juli 2010

Semesterblogg från Blekinge

Av Ewa - 21 juli 2010 13:10

Semestertrippen i Blekinge går mot sitt slut, imorgon rullar vi hemåt igen. Hoppas att hemresan går bättre än vad den gjorde på väg ner... Vi fick punktering på E22:an ca 3 mil från Kalmar, snacka om en olustig känsla när punkteringen var ett faktum: vad gör vi nu? Hur f*n ska vi ta oss härifrån??? Zedde ringde assistancekåren som var på plats en timme senare men strulet upphörde inte i och med detta - reservhjulets fälg passade inte!! Som tur var fanns det en däckfirma som fortfarande inte stängt för dagen och som hjälpte oss att kränga över reservdäcket på den befintliga fälgen som klarat sig. Tre timmar senare var vi på väg igen och kom ner till campingen i sista stund.


   
Trubbel, trubbel...


Dagen efter la kylskåpet av men turligt nog fanns det ett i passande storlek på Elgiganten i Karlskrona. Sen vände det och det har blivit en kanontripp.


Det är märkligt att man kan njuta av att sitta och bara va, hemma skulle det inte fungera speciellt länge. Vi har dock inte bara suttit och häckat på våra breda, nej då - vi har gjort lite dagsturer också, solat, badat, spelat spel, fiskat och mer därtill. Jag har dessutom varit flitig och tränat lydnad med Niska.


 
Här tränas det!


Det fanns en riktigt fin park med stora träd som skuggade i värmen strax utanför campingen, lyxigt! Hon har varit riktigt duktig här nere, men igår verkade hon lite loj(!) och var inte lika fartfylld som brukligt är. Det var nog värmen som tillfälligt tog musten ur henne, vid det svalkande badet efteråt var hon lika alert som vanligt.


 
Niska avvaktar hoppet från bryggan i väntan på apporten!


Niska har fått mycket beröm av folket här på campingen, att hon är så lugn och fin. Tillsammans med Mille  har de nog varit det mest omtalade paret här. Många har stannat och plåtat dem, de kanske vill ha bevis på att hund och katt kan vara goa vänner!


 

Best friends!







 
 
Ingen bild

mats

21 juli 2010 21:44

Roligt med Niska och Mille dom är charmiga dom där två filurena :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ewa - 31 december 2011 12:01


Bloggen flyttar: http://rosconis2.wordpress.com/           Gott Nytt 2012!!! ...

Av Ewa - 15 september 2011 23:33


Livet rullar på, alldeles för fort känns det som.... För sönerna är skolan nu i full gång och läxorna duggar tätt, dessutom har innebandysäsongen satt fart med två träningskvällar per barn och vecka. Naturligtvis innebär det en liten minskning när de...

Av Ewa - 20 augusti 2011 23:30

Igår var det EFiT. Det var också den blötaste fredagen på väldigt länge...         ...

Av Ewa - 18 augusti 2011 23:00


Överskriften med utropstecken är motiverad - det var inte igår som jag var på klubben och tränade.... Vi hade stämt träff med Mats. Han jobbar och bor i stan en tid framöver, så det lär nog bli en del samträningar under tiden :)   Niska och Ivan ...

Av Ewa - 13 augusti 2011 19:48

Frågar man Niska om de två senaste veckorna kännts som en evighet, så svarar hon säkerligen ja på den frågan!! Igår var det dags att klippa bort stygnen och i och med detta så slipper hon också tratten. Hon verkade fatta ganska snabbt att hon var "fr...

Ovido - Quiz & Flashcards