Bloggen

Alla inlägg den 14 juli 2010

Av Ewa - 14 juli 2010 11:18

Äntligen, Niska har börjat löpa!! Det innebär att inte löpet sätter några käppar i hjulet när det gäller höstens tävlingar. Jag har anmält mig till två i augusti och får nu hoppas på tur i lottningen!


Spåret som vi la tidigare i veckan när det var så himla varmt, var verkligen besvärligt! Både Niska och jag höll på att gå på knäna emellanåt.... Hon tog sig dock från start till mål men missade två pinnar som hon helt sonika gick över. När vi nått slutet och jag fixade med linan, ja då hittade hon en lerpöl att lägga sig i...., fy vad hon stank! Som tur var så fanns det badmöjligheter 5 minuter bort där hon fick svalka sig och bli ren igen.



Niska efter sin lerinpackning... 


Sen dess har vi inte tränat ett dugg, vare sig lydnad eller spår, vi har riktat in oss på att överleva värmen! De enda aktiviteterna vi har ägnat oss åt är bad och simning. Niska har en gul plastapport som hon har när vi badar men som hon annars brukar rata helt. Dessa dagar har hon vid varje promenadtillfälle gått och hämtat den istället för favoritslangen - hon talar alltså om vad hon vill !


 
Niska simmar med lillhusse Pontus   


Igårkväll öppnade skyarna sig med dunder och brak och det var mer än välkommet! Ska försöka hinna lägga ett spår ikväll nu när temperaturen är mer behaglig, men nu först skall husvagnen fixas - imorgon rullar vi iväg!

Ovido - Quiz & Flashcards