Bloggen

Alla inlägg den 29 januari 2010

Av Ewa - 29 januari 2010 21:59

Kanske är det hög tid att krypa till korset och avslöja hur usel jag varit på att träna??? Vet inte om jag någonsin varit så anti-träning som jag är nu... Fast jag börjar ana ett liiitet sug efter det igen, men va fan händer då??? - Jo, det blir -20 kallt grader, som grädde på moset till de 30-40cm snö som vi fått, och sätter käppar i hjulet för mig ... Jag har liksom mina ideal när det gäller träningsväder och det här passar definitivt inte in i den mallen! Bara att bryta ihop, komma igen och ta nya tag.


Niska har avslutat sitt löp och förhoppningsvis blir det ingen skendräktighet framöver, hon brukar vara förskonad från det. Däremot så har hon börjat lägga på sig och se lite mullig ut, så jag har fått minska ransonen på sistone .


En vanlig dag hos oss nu för tiden kan se ut så här:


 
Långsträckta promenader i vinterlandskapet, mycket pulsa blir det! (Och när sist skådade ni en så här bildskön schäferbrutta???  )


 
Lite fartiga lekar och inkallningar förekommer


 
... precis som lite miljöträning  


 
... samt att hålla fast föremål utan att tugga, SNYGGT   


 
... eller helt enkelt filosofera nere vid strandkanten (åter igen ett snyggt grepp om föremålet)


Ja, det går säkert ingen nöd på vare sig mig eller hunden och snart är vi på banan igen, laddad till tänderna .


På måndag är det dags för Mille att bli av med kulorna! Kan ju bara hoppas på att det sitter lite överskottsenergi och jäkelskap i dem som försvinner på kuppen!!! I förrgår, precis när jag höll på att somna, hördes en väldig smäll... Så nu har vi en lampa mindre, men är tacksamma för att akvariet inte sprack!


Avslutningsvis måste jag berömma mig lite själv   för att hittills dags inte missat en dag i mitt lilla projekt 365, snart är det bara 11 månader kvar!




Ovido - Quiz & Flashcards