Bloggen

Alla inlägg den 16 juni 2009

Av Ewa - 16 juni 2009 23:32

Midsommarhelgen närmar sig med stormsteg, skönt med en extra dags ledighet. Min granne var hygglig nog att kommentera att det är nu det vänder och blir mörkare igen...
Antagligen blir vi kvar hemma i stan över helgen och får väl göra det bästa utav det, husvagnen ska besiktas på torsdag och förhoppningsvis går den igenom med blankt papper - men att campa i detta trista småkalla väder känns inte lockande.


Av mina träningsplaner i helgen som var blev det nada... Åter igen var det en granne som störde mina planer genom att börja klippa häcken, så det var bara att spotta i nävarna och hänga på. Skönt att ha det gjort! Det blev också utryckning i hamsterburen då sonen tycker att det räcker gott med att byta vatten och fylla på mat... Jag gjorde köket rymningssäkert och lät lille George knata omkring under tiden.


Vid ett tillfälle klättrade han högt upp på sin bur och trillade sedan ner på det hårda laminatgolvet. När han landat snurrade han runt flera varv på stället, pep och skrek högt samtidigt som han lyfte ena frambenet. Jisses, vad läskigt - hann med att undra hur man spjälar ett hamsterben! Efter några sekunder var han som vanligt igen och jag kunde andas ut.



Niska fick samtidigt två timmars löpträning och kom tillbaka som den värsta lortgris, snacka om lerinpackning! Istället för att duscha av henne, så tog vi en promenad ner till badet istället. Gissa om det uppskattades!


Idag har grabbarna varit på dagsläger med Pontus fritids, Zedde och Niska var också med. Sönerna tog sitt premiärdopp men det hade inte varit så varmt och skönt, men de hade i alla fall ett kanonväder! Själv fick jag njuta av solen genom fönstret då jag jobbade till halv åtta ikväll, och det blir säkerligen sent även imorgon - så nu är det natti natti!


Glad midsommar på er!


Pontus & Niska

Ovido - Quiz & Flashcards