Bloggen

Alla inlägg den 9 februari 2011

Av Ewa - 9 februari 2011 22:54


Äntligen!!!


Jag erkänner ärligt att jag varit nere i en ordentligt djup svacka när det gäller hundträning och det har varit många faktorer som spelat in. I december var det hektiskt i skolan med lucia (speciellt då jag är klassförälder) och diverse andra avslutningar, i januari blev det 52,5 timmar övertid på jobbet.... Den mesta lediga tiden gick åt till att äta och sova, ingen energi blev över liksom. Lägg där till snö, is och kyla.

Vi har dock traskat långa, långa promenader som rensat både kropp och själ och visst har det blivit lite enklare aktivering, men som sagt - ingen planerad eller strukturerad träning.


Idag kändes det som en liten nytändning! Jag hade semester och det blev så bra att jag träffade Sassa och hennes schäfertjejer för lite uppletande. Solen sken från klarblå himmel, samtliga hundar gick som små klockor och vi tvåbenta fick oss många skratt emellan varven. Kunde inte varit så mycket bättre - och väl hemma så kände mig glad i hågen och småladdad, så laddad att det blev ett enklare lydnadspass på kvällen som gick över all förväntan!!


Imorgon är det Kung Bores återkomst alt. "Våren som kom av sig", men jag har gett mig fasen på att försöka hålla i och hoppas det leder till träningen sätter fart. Även om det blir tråkväder igen, så finns det ju faktiskt detaljer som fungerar mer än väl att träna inomhus. 


Så här såg det ut tidigare idag:

 
Kajsa får belöning efter gott utfört arbete


 
Wiscas tur - kolla solstrålarna, underbart!!


 
Niska görs iordning, hon är superladdad!!


Ovido - Quiz & Flashcards